מתכון

כנפיים בפרמזן ושום

אוקטובר 2019
2 דירוגים
כנפיים בפרמזן ושום של שי לי ליפא. צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן
כנפיים בפרמזן ושום של שי לי ליפא. צילום: שרית גופן | סגנון: אינה גוטמן

פריכות וטעימות ונאכלות כמו חטיף

צולים את הכנפיים פעמיים: בפעם הראשונה עם שמן זית ותבלינים עד שהן כמעט מוכנות, ובפעם השנייה בציפוי פרמזן, שום ובזיליקום עד להזהבה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי הראשון

לציפוי השני

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מוציאים את הכנפיים מהמקרר כ-30 דקות לפני ההכנה.

2

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.

4

מערבבים את חומרי הציפוי הראשון בקערה גדולה, מוסיפים את הכנפיים, מערבבים ומניחים בתבנית.

5

צולים כ-30 דקות עד שהכנפיים מתחילות להזהיב.

6

מערבבים את חומרי הציפוי השני בקערה, מגלגלים את הכנפיים הצלויות בתערובת ומחזירים לתבנית. צולים עוד 10 דקות עד שהכנפיים זהובות ומגישים מייד.