שי לי: "מנת כנפיים עם שילוב מדויק של מתוק וחריף, שאני מכינה למשפחה כמעט בכל שבוע".
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
שוטפים את הכנפיים במים קרים ומייבשים היטב בנייר סופג.
2
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה. מוסיפים את הכנפיים ומערבבים. מכסים בניילון נצמד ומקררים שעתיים לפחות, ורצוי לילה.
3
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
4
מסדרים את הכנפיים בצפיפות בשכבה אחת בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב שנשאר בקערה.
5
אופים כ-25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות עד שהכנפיים שחומות ומוכנות.