מתכון

כנפיים חריפות בסגנון תאי

אוקטובר 2019
כנפיים חריפות בסגנון תאי של אריק פורת. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
כנפיים חריפות בסגנון תאי של אריק פורת. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

במהלך האפייה המרינדה הופכת לזיגוג, שבו משקים את הכנפיים עד שנצבעות בצבע אדום בוהק ומקבלות מעטפת מתקתקה-חריפה

לפני הצלייה משרים את הכנפיים בקארי אדום, חלב קוקוס, ליים ודבש.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה גדולה, מוסיפים את הכנפיים, מערבבים ומשרים לילה במקרר.

2

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

3

מניחים את הכנפיים בתבנית עם המרינדה והנוזלים שהופרשו במהלך ההשריה.

4

צולים 40-35 דקות עד שהכנפיים מוכנות. מדי פעם מברישים את הכנפיים במרינדה לקבלת זיגוג אדמדם ויפה.