מתכון

כנפיים צלויות של מסעדת הירו ראמן

דצמבר 2018
1 דירוגים
כנפיים צלויות של שף ישראל אהרוני. צילום: רן בירן
כנפיים צלויות של שף ישראל אהרוני. צילום: רן בירן

אחת המנות האהובות בהירו ראמן בר היא הכנפיים הצלויות. שף ישראל אהרוני חושף את המתכון

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למשרה:

למשרה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המשרה, ומשרים בה את הכנפיים בתבנית צליה למספר שעות.

2

מכסים את התבנית בנייר כסף מחורר וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ־45 דקות. לסיום, אפשר לתת צריבה סופית במחבת במשך כ־2 דקות.

3

מפזרים מעל בצל ירוק, ומגישים.