מתכון

כנפיים צלויות של מסעדת הירו ראמן

אחת המנות האהובות בהירו ראמן בר היא הכנפיים הצלויות. שף ישראל אהרוני חושף את המתכון

דצמבר 2018
כנפיים צלויות של שף ישראל אהרוני. צילום: רן בירן
כנפיים צלויות של שף ישראל אהרוני. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למשרה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המשרה, ומשרים בה את הכנפיים בתבנית צליה למספר שעות.

2

מכסים את התבנית בנייר כסף מחורר וצולים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ־45 דקות. לסיום, אפשר לתת צריבה סופית במחבת במשך כ־2 דקות.

3

מפזרים מעל בצל ירוק, ומגישים.