מתכון

כנפי עוף בלימון

יוני 2019
5 דירוגים
כנפי עוף בלימון של צחי בוקששתר. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
כנפי עוף בלימון של צחי בוקששתר. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

את השיטה הזו למדתי מחברי הטוב, חני פרבר ז”ל. ההכנה דורשת קצת התעסקות, אבל הטעם שווה את המאמץ

הכי טעים לאכול לצד סלט עגבניות פשוט עם הרבה כוסברה קצוצה ושמן זית.

טיפ: אם תכולת המחבת מתחילה להיחרך, מכבים את הלהבה, יוצקים מיץ לימון, ממתינים 3 דקות ואז ממשיכים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מסדרים את הכנפיים בשכבה אחת במחבת ומניחים על הלהבה הכי גדולה.

2

סוחטים מיץ מלימון אחד על כל הכנפיים. מדי פעם מנערים, כדי למנוע הידבקות. כשהמחבת יבשה, סוחטים עוד לימון באופן שווה על כל הכנפיים, וכך ממשיכים במשך 12 דקות.

3

הופכים את הכנפיים ומגררים מעליהן קליפה מלימון אחד.

4

מוסיפים שום ופטרוזיליה, סוחטים עוד לימון ונותנים לו להיספג.