מתכון

כרובית בטחינה של רביבה וסיליה

3 דירוגים
כרובית בטחינה של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני
כרובית בטחינה של רביבה אפל ז"ל. צילום: רוני כנעני

מתכון קליל, מהיר ומנצח למנה הישראלית הכל כך אהובה ובריאה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערית טחינה עם מים, מלח, שום ומיץ לימון.

2

מפרידים את הכרובית לפרחים ומטגנים בשמן עמוק.

3

מערבבים את הכרובית המטוגנת עם הטחינה. מעבירים לצלחת הגשה ומוסיפים פרוסת בצל. מפזרים מעל פטרוזיליה וקליפת לימון.