מתכון

כרובית טנדורי

ספטמבר 2019
1 דירוגים
כרובית טנדורי של דורון בר און. צילום: דניאל לילה
כרובית טנדורי של דורון בר און. צילום: דניאל לילה

את הכרובית עוטפים בתבלינים הודיים ומעבירים אותה טיגון קצר, השומר על מרקמה המוצק ועל טעמה הרענן

מגישים אותה עם יוגורט גרוזיני שנקרא מצוני, אבל אפשר להגיש לצד כל יוגורט שאוהבים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן זית במחבת רחבה ומטגנים כרובית כ- 5 דקות על להבה גבוהה עד שהיא מתרככת מעט אך שומרת על פריכותה. מפזרים מעל טנדורי ומטגנים עוד דקה תוך ערבוב.

2

מעבירים לקערה ומוסיפים צימוקים או חמוציות, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.

להגשה

3

מסדרים מצע של רוקט או ארוגולה על צלחת הגשה. מניחים מעל את שבבי הכרובית ויוצקים מעט יוגורט בצד.