מתכון

כריך פילדלפיה

נובמבר 2019
1 דירוגים
כריך פילדלפיה. צילום: shutterstock
כריך פילדלפיה. צילום: shutterstock

כריך פופולרי בדיינרים אמריקאים, בדוכני אוכל ובמסעדות בכל רחבי ארצות הברית

הכריך הומצא בתחילת המאה ה-20 על ידי שילוב נתחי בשר, בצל וגבינה מותכת בלחמנייה בדרום פילדלפיה. השף אסולין שידרג את הכריך על ידי הוספת ממרחים ופלפלים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן עד שהוא מזהיב. קולים את הפלפל על אש גלויה עד חריכה שהוא נחרך קלות ומניחים לצינון. מקלפים את הפלפל, חותכים לרצועות ומניחים בקערה עם רוטב ה-HP למשך שעה. מסננים.

2

מתבלים את פרוסות האנטרקוט במלח ובפלפל וצולים בגריל או במחבת פסים במשך דקה בכל צד.

3

קולים את הג'בטה (או הלחמנייה) בגריל או במחבת. מורחים על הג'בטה מעט מיונז וחרדל, מניחים מעל את גבינת האמנטל, עלי החסה, הבצל המטוגן, הפלפל ופרוסות האנטרקוט.