מתכון

כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל

3 דירוגים
כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל של שף בועז דרור. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעמה רן
כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל של שף בועז דרור. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעמה רן

לארוחת בוקר, לפיקניק או כנשנוש בארוחת חברים, מנה מנצחת של כריך קרואסון עם סלמון כבוש ואיולי חרדל

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלמון כבוש

לאיולי חרדל

לסלמון כבוש

לאיולי חרדל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

כובשים את הסלמון

1

מערבבים את כל מרכיבי הכבישה ומושחים את הסלמון. מניחים את חצאי הדג זה על זה, עוטפים בניילון נצמד, מניחים במגש ומעבירים למקרר למשך 48 שעות. הופכים את הדגים אחרי 24 שעות.

מכינים את האיולי

2

מערבבים את כל מרכיבי האיולי עד קבלת רוטב אחיד וסמיך.

מכינים את הכריכים

3

מורחים את הקרואסונים בגבינת השמנת (או קרם פרש), מניחים כמה פרוסות סלמון כבוש ומזלפים את האיולי.