• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • מרקים
  • סופשבוע טעים
  • אפייה
  • חמין
  • פורים
  • עוד
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול

קוקטייל Cereal Thriller

מאת מיקסולוג נוי דודאי
דצמבר 2018
קוקטייל Cereal Thriller של מיקסולוג נוי דודאי. צילום: אנטולי מיכאלו. בשיתוף גרייגוס
קוקטייל Cereal Thriller של מיקסולוג נוי דודאי. צילום: אנטולי מיכאלו. בשיתוף גרייגוס
מקודם

קוקטייל Cereal Thriller מכיל בתוכו דגני בוקר וחלב וכולו יצאה מתקתקה שתהפוך לחלק בלתי נפרד מתפריט המשקאות שלכם

  • 1 קוקטייל
  • 30 דקות
  • קל
  • כשר
  • קוקטיילים
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לחלב דגנים

לסירופ דבש-זעפרן

לקוקטייל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את חלב הדגנים

1

מחממים תנור ל-150 מעלות. קולים דגנים 5­-10 דקות עד שהם משחימים קלות, מצננים ומשרים בחלב בטמפ' החדר במשך 20 דקות. מסננים את החלב לקערה, מוסיפים מלח ומערבבים עד שהוא נמס. מעבירים לצנצנת נקייה ושומרים במקרר עד שבוע.

מכינים סירופ דבש-זעפרן

2

משרים זעפרן במים עם דבש.

3

מוזגים את כל המרכיבים לכוס לואובול, מערבבים ומוסיפים קרח. מגררים מעט אגוז מוסקט מעל.

  • קל
  • כשר
  • קוקטיילים
  • יין ואלכוהול
  • משקאות
  • חלבי
  • מתכונים ממומנים
מצאתם טעות? כתבו לנו
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
עוד בנושא
סיידר חם של אסף דוקטור. צילום: אילן נחום. סטיילינג: אוריה גבע.
מתכון
סיידר חם
  • קל מאוד
  • כשר
  • משקאות
קוקטייל וודקה מרטיני. צילום shutterstock
מתכון
קוקטייל וודקה מרטיני
  • קל מאוד
  • כשר
  • משקאות
בלאדי מרי עם צלפים ושעועית מוחמצת של רינת צדוק | צילום: שני בריל
מתכון
בלאדי מרי עם צלפים ושעועית מוחמצת
  • קל
  • כשר
  • משקאות
גרניטה גספאצ’ו.  אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
מתכון
גרניטה גספאצ’ו
  • קל
  • כשר
  • טבעוני
מרק מלפפון ג’ין וטוניק של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
מתכון
מרק מלפפון ג'ין וטוניק
  • קל
  • כשר
  • צמחוני
חוברת משנכנס אדר מרבין בסוכר – חוברת מתכונים דיגיטלית שכל ההכנסות ממנה יועברו למרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית. צילום: אבישג שאר-ישוב. עיצוב שער: אורטל פלדהיים
חדשות האוכל
חגיגות פורים במסעדות ברחבי הארץ ועוד חדשות אוכל
מאת מאיי תדהר
בר
פופה - PoUPeE
  • בר אוכל
  • אוכל צרפתי
  • אוכל מקומי
יהודה הלוי 46, תל אביב
קאמאקורה. צילום: אפיק גבאי
מסעדה
קאמאקורה - KAMAKURA
  • מסעדות יפניות
  • מסעדות בבתי מלון
  • מסעדות חדשות
אהליאב 5, רמת גן
גזרים צלויים בוויניגרט גזר ושמן אגוזים. חודש שורשים בקלארו. צילום: אפיק גבאי
מה מתבשל?
עשור לסושיאל קלאב ועוד אירועים שווים החודש
מאת מאיי תדהר

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
© כל הזכויות שמורות להשולחן תוכן קולינרי בע"מ (מקבוצת יובל סיגלר תקשורת) 2021
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!