מתכון

לביבות גבינה עם פירות יער ודובדבני אמרנה

דצמבר 2016
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

פנקייקס גבינתיים רכים ומתקתקים.

פנקייקס גבינתיים רכים ומתקתקים. הם טעימים בטמפרטורת החדר, ולכן אין שום מניעה לטגן אותם כמה שעות מראש. בסמוך להגשה מסדרים בערמה ומזלפים מעל מרקחת חמה או קרה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון:

למרקחת פירות יער:

לטיגון:

למרקחת פירות יער:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים מרקחת פירות יער:

1

מערבבים פירות יער עם סוכר ויין בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות על להבה נמוכה עד שהמרקחת מצטמצמת ומסמיכה.

2

מסירים מהכיריים וטוחנים למחית חלקה עם מוט ריסוק ידני. מוסיפים דובדבני אמרנה ומערבבים.

מכינים את הלביבות:

3

מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.

4

מחממים מחבת עם מעט חמאה, יוצקים לביבות בקוטר 5 ס”מ ומטגנים בסבבים 3-2 דקות מכל צד להשחמה.

5

מסדרים את הלביבות על צלחת הגשה ומגישים יחד עם מרקחת פירות יער.