מתכון

לביבות כרובית

דצמבר 2016
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

4 מצרכים בלבד ויש לכם לביבות עדינות וטעימות נורא. קמח חומוס הוא קמח קל, ולכן אין צורך בחומרי התפחה - הלביבות יוצאות רכות ואווריריות

4 מצרכים בלבד ויש לכם לביבות כרובית עדינות וטעימות נורא, והבונוס? הן נטולות גלוטן! קמח חומוס הוא קמח קל, ולכן אין צורך בחומרי התפחה — הלביבות יוצאות רכות ואווריריות. מגישים עם סלט עלים, צנונית ועגבנייה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים כרובית לפירורים במעבד מזון. מעבירים אותם לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.

2

יוצרים לביבות פחוסות בקוטר 4 ס”מ.

3

מחממים מחבת טפלון עם כפית שמן ומטגנים את הלביבות בסבבים 2 דקות מכל צד להשחמה (בתחילת כל סבב מוסיפים כפית שמן).

4

מגישים חם עם מטבל יוגורט ועשבי תיבול או סלט עלים רענן.