מתכון

טוט מן קאו פוט: לביבות עוף ותירס

מרץ 2019
5 דירוגים
טוט מן קאו פוט- לביבות עוף ותירס עם שאלוט, שום וכוסברה של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
טוט מן קאו פוט- לביבות עוף ותירס עם שאלוט, שום וכוסברה של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

השפית סוואלי אלדר מכינה קציצות עוף שמקבלות שדרוג תאילנדי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה את כל המרכיבים מלבד השמן. יוצרים מהתערובת קציצות קטנות (בקוטר של 4 ס"מ).

2

מחממים את השמן בווק על אש בינונית ומטגנים את הכדורים כ-3 דקות (כל צד כדקה וחצי).