מתכון

לביבות שמרים

נובמבר 2019
7 דירוגים
לביבית שמרים. צלם: שירן כרמל | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש
לביבית שמרים. צלם: שירן כרמל | סטיילינג: מאיה לבנת-הרוש

לביבות שמרים נפלאות שניתן בגרסה מתוקה, עם שמנת חמוצה מעורבבת בריבה, או בגרסה מלוחה, עם גבינת שמנת וסלמון מעושן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים את החלב לטמפרטורה של 40-35 מעלות, מוסיפים את השמרים, הסוכר והמלח וממיסים.

2

מוסיפים את הביצה והקמח ומערבבים היטב עד קבלת תערובת במרקם יוגורט. מתפיחים את התערובת מכוסה בטמפרטורת החדר במשך 3.5 שעות. במהלך שעות התפיחה יש להוריד את נפח התערובת בכף כ-3 פעמים ולכסות.

3

יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים אותן במעט שמן על אש בינונית משני הצדדים.

מגישים

4

אפשר להגיש את הלביבות בגרסה מתוקה, עם שמנת חמוצה מעורבבת בריבה, או בגרסה מלוחה, עם גבינת שמנת וסלמון מעושן.