מתכון

לברק בחושחש ועלי זעתר

ספטמבר 2019
1 דירוגים
לברק בחושחש ועלי זעתר של שף ארז קומרבסקי. צילום: דניאל לילה
לברק בחושחש ועלי זעתר של שף ארז קומרבסקי. צילום: דניאל לילה

בעיני החושחש הוא הדבר הכי קרוב ליוזו היפני - חמוץ, מרענן ועם טעם מאוד מורכב

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

להגשה (לא חובה)

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-250 מעלות במצב גריל ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

חורצים 3 חריצים אלכסוניים משני צדי הדגים. מטפטפים על הדגים מיץ חושחש, בוזקים מלח גס וממלאים את החריצים ואת הבטן בעלי זעתר ופלפל חריף. מעבירים לתבנית.

3

צולים כ- 12 דקות.

4

בינתיים מערבבים את חומרי הסלט.

5

כשהדגים יוצאים מהתנור מעבירים אותם לצלחת הגשה רחבה. מניחים עליהם את הסלט ומגישים. אם אוהבים, מזלפים מעט יוגורט.