החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלט
להגשה (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-250 מעלות במצב גריל ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
חורצים 3 חריצים אלכסוניים משני צדי הדגים. מטפטפים על הדגים מיץ חושחש, בוזקים מלח גס וממלאים את החריצים ואת הבטן בעלי זעתר ופלפל חריף. מעבירים לתבנית.
3
צולים כ- 12 דקות.
4
בינתיים מערבבים את חומרי הסלט.
5
כשהדגים יוצאים מהתנור מעבירים אותם לצלחת הגשה רחבה. מניחים עליהם את הסלט ומגישים. אם אוהבים, מזלפים מעט יוגורט.