מתכון

לדר תירס

אוגוסט 2019
2 דירוגים
לדר תירס של רינת צדוק. צילום: שני בריל
לדר תירס של רינת צדוק. צילום: שני בריל

בניגוד ללדר המוכר, זה מתירס אינו דביק אלא אפילו מעט פריך. יכול לשמש כתוספת לסלטים ודגים או אפילו לשמש כטורטייה

אחסון: הלדר יישמר בקופסה אטומה עטוף בין שני ניירות אפייה בפינה מוצלת עד חודש. גוזרים כל פעם את הכמות הנדרשת.

הצעות הגשה: הלדר משתלב עם מנות דגים נאים (למתכון), בסלטים ואפשר להפוך אותו למעין טורטייה ולהגיש עם נתחי אנטרקוט או עוף צלויים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־100 מעלות. טוחנים גרעיני תירס בבלנדר למחית חלקה, מורחים את המחית על משטח סיליקון או על נייר אפייה שמרפד תבנית תנור, בשכבה דקה ואחידה.

2

מפזרים קליפת ליים, מלח, צ'ילי ופלפל שחור גרוס ואופים שעתיים עד שהלדר מתייבש. אם במהלך האפייה הלדר משחים מורידים את הטמפרטורה ל־80 מעלות.