מתכון

לוביה בסילאן ושקדים פרוסים

אוגוסט 2017
צילום: דניה ויינר | סגנון: טל סיון-ציפורין
צילום: דניה ויינר | סגנון: טל סיון-ציפורין

את הלוביה הגישה סבתא לשולחן ללא כל תוספת, פשוט חלוטה במי מלח - בשביל הברכה. אנחנו הוספנו לה סילאן ושקדים שמתאימים לאווירת החג. אם אין לוביה משתמשים בשעועית ירוקה.

את הלוביה הגישה סבתא לשולחן ללא כל תוספת, פשוט חלוטה במי מלח – בשביל הברכה. אנחנו הוספנו לה סילאן ושקדים שמתאימים לאווירת החג. אם אין לוביה משתמשים בשעועית ירוקה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה סיר עם מי מלח רותחים. חולטים לוביה 2 דקות ומעבירים למי קרח להפסקת הבישול. מסננים.

2

מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן זית ומטגנים מעט את הלוביה החלוטה. מוסיפים מלח וסילאן ומוציאים מייד לקערה. מפזרים למעלה שקדים פרוסים.