מתכון

לימון בלאדי כבוש

אוגוסט 2019
1 דירוגים
לימון בלאדי כבוש של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
לימון בלאדי כבוש של שף קובי בכר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

מתכון ללימונים כבושים מבית היוצר של השף קובי בכר, שכדאי להכיר לקראת ארוחת הדגים בגריל הבאה שלכם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את הלימונים, חורצים בהם X לאורך עד 2/3 מגובהם, דוחסים מלח גס בחריצים שנוצרו ודוחסים אותם בצנצנת (או בקופסת פלסטיק).

2

מוסיפים את השום, עלי הדפנה, ענפי התימין וגרגירי הפלפל.

3

אוטמים את הצנצנת ומניחים בצד ל־24 שעות לפחות.

4

הלימונים יתחילו להפריש נוזלים.

5

כשהנוזלים כמעט מכסים את הלימונים מוסיפים את מיץ הלימון ושמן הזית ושומרים מחוץ למקרר עד שבוע.