מתכון

מאפינס בננה ואוראו בציפוי קרם גבינת שמנת ואוראו

מתכון קליל למאפינס בננה מצופים בשמנת ומשודרגים בעזרת עוגיות אוראו, שהופכות את הקינוח למושלם באמת

אוקטובר 2019
מאפינס בננה ואוראו בציפוי קרם גבינת שמנת ואוראו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
מאפינס בננה ואוראו בציפוי קרם גבינת שמנת ואוראו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לציפוי

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות.

2

מערבבים בקערה גדולה קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, בננות ושברי עוגיות אוראו.

3

בקערה נפרדת טורפים קלות 2 ביצים ומוסיפים להן חלב וחמאה מומסת. שופכים על תערובת היבשים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה (יש להימנע מערבוב יתר למען לא יהיו דחוסים).

4

מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון (למי שאין, אפשר להשתמש בתבנית שקעים רגילה משומנת, או מרופדת בעטרות נייר) ואופים 15 דקות. מוציאים ומצננים.

הציפוי

5

מניחים בקערה גבינת פילדלפיה, אבקת סוכר ופירורי אוראו. מערבבים בעזרת לקקן ומעבירים לשק זילוף. כשהמאפינס צוננים לחלוטין, מזלפים מעליהם בתנועה מעגלית את קרם הגבינה.