מתכון

מאפינס בננה ואוראו בציפוי קרם גבינת שמנת ואוראו

אוקטובר 2019
2 דירוגים
מאפינס בננה ואוראו בציפוי קרם גבינת שמנת ואוראו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
מאפינס בננה ואוראו בציפוי קרם גבינת שמנת ואוראו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

מתכון קליל למאפינס בננה מצופים בשמנת ומשודרגים בעזרת עוגיות אוראו, שהופכות את הקינוח למושלם באמת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־180 מעלות.

2

מערבבים בקערה גדולה קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה, בננות ושברי עוגיות אוראו.

3

בקערה נפרדת טורפים קלות 2 ביצים ומוסיפים להן חלב וחמאה מומסת. שופכים על תערובת היבשים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה (יש להימנע מערבוב יתר למען לא יהיו דחוסים).

4

מעבירים את הבלילה לתבנית שקעים מסיליקון (למי שאין, אפשר להשתמש בתבנית שקעים רגילה משומנת, או מרופדת בעטרות נייר) ואופים 15 דקות. מוציאים ומצננים.

הציפוי

5

מניחים בקערה גבינת פילדלפיה, אבקת סוכר ופירורי אוראו. מערבבים בעזרת לקקן ומעבירים לשק זילוף. כשהמאפינס צוננים לחלוטין, מזלפים מעליהם בתנועה מעגלית את קרם הגבינה.