מתכון

מאש ופלפלים מוקפצים בג'ינג'ר וסויה

פברואר 2020
1 דירוגים
מאש וירקות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מאש וירקות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

באותה שיטה אפשר להקפיץ עם סוגי ירקות נוספים שאוהבים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים שעועית מאש בשפע מים רותחים כ-20 דקות עד שהיא מתרככת אך לא מאבדת את צורתה. מסננים ומצננים.

2

מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן ומקפיצים בצל, שום וג’ינג’ר. כשעולה ריח מוסיפים פלפלים, מקפיצים דקה-שתיים ומוסיפים את המאש.

3

מתבלים בסויה, צ’ילי ולימון, מוסיפים בצל ירוק ומורידים מהאש. אפשר לאכול מייד וטעים גם קר.