מתכון

מג'דרה של מש מונבט, אוכמניות וגרעיני דלעת

1 דירוגים
מג'דרה של מש מונבט, אוכמניות וגרעיני דלעת של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן
מג'דרה של מש מונבט, אוכמניות וגרעיני דלעת של מרכז החוויה הטבעונית. צילום: שרית גופן

מתכון למג'דרה טבעונית ובריאה עם טוויסט רענן של אוכמניות

אם לא משתמשים במש מונבט, משרים במים את המש לילה שלם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את האורז לפי הוראות היצרן.

2

מבשלים בסיר עם מים רותחים את המש עד ריכוך (מש מונבט כ-10 דקות, מש מושרה כ-20 דקות) ומסננים.

3

חותכים לקוביות את הבצלים, מחממים מחבת גדולה עם שמן הזית ומוסיפים את קוביות הבצל, הכמון, הכורכום והמלח. מערבבים היטב עד שהבצל משחים.

4

מוסיפים את האורז המבושל, המש המבושל ומעט מים במידת הצורך, מערבבים היטב ומבשלים 3-2 דקות עד שהטעמים מתמזגים. מכבים את האש, מוסיפים את האוכמניות וגרעיני הדלעת, מערבבים ומגישים.