מקודם
בגרסת הבראנץ' מקלילים את המוסקה עם שכבות של ירקות צלויים וגבינות, שמשתלבת בשולחן מלא בטעימות
תבנית חסינת חום בגודל 20×15 ס"מ
מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מניחים פרוסות חצילים וזוקיני בתבנית, מזליפים שמן זית מלח ופלפל ואופים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. לא מכבים את התנור.
2
מרפדים תחתית של תבנית חסינת חום בגודל 20x15 ס"מ בפרוסות זוקיני צלויות, מפזרים מעליהן כ-100 גרם גאודה מעושנת, מעט פרמזן וכ-10 עלי בזיליקום. מניחים מעל פרוסות חצילים צלויים, כ-100 גרם גאודה מעושנת, מעט פרמזן וכ-10 עלי בזיליקום. מניחים מעל שכבה נוספת של פרוסות זוקיני צלויות ואת יתר הגבינות. מעבירים לתנור ואופים כ-20 דקות. מפזרים מעל מעט עירית קצוצה ומגישים.
רוצים דלי יוגורמה מתנה? הירשמו לניוזלטר המתכונים של המחלבה מבית יצחק
עוד בנושא