• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • חדשות
  • מסעדות
  • אנשים
  • טורים
  • חנוכה
  • מרקים
  • חמין
  • בראנץ'
  • עוד
    • יין ואלכוהול
    • בריא
    • אפייה
    • פסטה
    • בשר
    • דגים
    • טבעוני
    • גבינות
    • קינוחים

מוסקה זוקיני, חצילים וגבינת גאודה מעושנת

מאת המחלבה מבית יצחק ומסעדת בנדיקט
נובמבר 2019
מוסקה זוקיני, חצילים וגבינת גאודה מעושנת של שף עידן רובין, המחלבה מבית יצחק בשיתוף מסעדת בנדיקט. צילום: נעם פריסמן סטיילינג: ענת לובל
מוסקה זוקיני, חצילים וגבינת גאודה מעושנת של שף עידן רובין, המחלבה מבית יצחק בשיתוף מסעדת בנדיקט. צילום: נעם פריסמן סטיילינג: ענת לובל
מקודם

בגרסת הבראנץ' מקלילים את המוסקה עם שכבות של ירקות צלויים וגבינות, שמשתלבת בשולחן מלא בטעימות

  • 4-6 מנות
  • 40 דקות
  • קל
  • כשר
  • צמחוני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

תבנית חסינת חום בגודל 20×15 ס"מ

מה צריך?
החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. מניחים פרוסות חצילים וזוקיני בתבנית, מזליפים שמן זית מלח ופלפל ואופים כ-15 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים. לא מכבים את התנור.

2

מרפדים תחתית של תבנית חסינת חום בגודל 20x15 ס"מ בפרוסות זוקיני צלויות, מפזרים מעליהן כ-100 גרם גאודה מעושנת, מעט פרמזן וכ-10 עלי בזיליקום. מניחים מעל פרוסות חצילים צלויים, כ-100 גרם גאודה מעושנת, מעט פרמזן וכ-10 עלי בזיליקום. מניחים מעל שכבה נוספת של פרוסות זוקיני צלויות ואת יתר הגבינות. מעבירים לתנור ואופים כ-20 דקות. מפזרים מעל מעט עירית קצוצה ומגישים.


רוצים דלי יוגורמה מתנה? הירשמו לניוזלטר המתכונים של המחלבה מבית יצחק

  • קל
  • כשר
  • צמחוני
  • מוסקה
  • חצילים
  • זוקיני
  • גבינות
  • בראנץ'
  • מתכונים לאירוח
  • ברינר
  • מתכונים ממומנים
  • מתכוני בראנץ' עם גבינות המחלבה מבית יצחק
מצאתם טעות? כתבו לנו
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
עוד בנושא
מוסקה. צילום: shutterstock
מתכון
מוסקה
  • קל
  • לא כשר
  • בשר
מוסקה דלעת של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
מתכון
מוסקה דלעת
  • קל
  • כשר
  • חלבי
מוסקה חצילים וארטישוק ירושלמי של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב
מתכון
מוסקה חצילים וארטישוק ירושלמי
  • למתקדמים
  • לא כשר
  • מוסקה
מוסקה של מסעדת גרקו. צילום: דן פרץ
מתכון
מוסקה של מסעדת גרקו
  • למתקדמים
  • לא כשר
  • חצילים
מוסקה בלקנית של שרה גלב. צילום : סיוון שהרבני
מתכון
מוסקה בלקנית
  • קל
  • כשר
  • טבעוני
הונקר בגנדי - תבשיל טלה עם בשמל חצילים של אוראל קמחי. צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: אינה גוטמן
מתכון
הונקר בגנדי - תבשיל טלה עם בשמל חצילים
  • למתקדמים
  • כשר
  • בשר
מגדל מוסקה אישי. צילום: דניה ויינר
מתכון
מגדל מוסקה אישי
  • קל
  • לא כשר
  • טלה
מוסקה. צילום: דניה ויינר | סגנון: דיאנה לינדר
מתכון
מוסקה יוונית
  • קל
  • לא כשר
  • בשר
צילום: דניאל לילה
מתכון
מוסקה טלה עם סלט מלפפונים
  • קל
  • לא כשר
  • מוסקה

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
© כל הזכויות שמורות להשולחן תוכן קולינרי בע"מ (מקבוצת יובל סיגלר תקשורת) 2019
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של מגזין "השולחן" עד הבית במחיר היכרות של 9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 39.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!