מתכון

מוסר ים בקרסט עשבי תיבול עם חמאת עגבניות ובוקצ'וי

יוני 2019
3 דירוגים
מוסר ים בקרסט עשבי תיבול עם חמאת עגבניות ובוקצ'וי של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים
מוסר ים בקרסט עשבי תיבול עם חמאת עגבניות ובוקצ'וי של שפים חביב משה, מאיר אלאלוף ויומי לוי. צילום וסטיילינג: נופר בוגנים

מנת דג עשירה במרקמים וטעמים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרסט

לחמאת העגבניות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הקרסט, מלבד החמאה, לתערובת פירורית ירוקה. מוסיפים לתערובת את החמאה ומעט מלח ומערבבים.

2

מחממים מחבת עם מעט שמן זית וצורבים את נתחי הדגים כ-2 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומצפים כל נתח דג בשכבה דקה של הקרסט. כניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות לכ-2 דקות עד הזהבה של הקרסט.

לחמאת העגבניות

3

מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את שיני השום. מוסיפים את מיץ הלימון, התימין, מעט מלח ואת העגבניות. מוסיפים את החמאה, מערבבים היטב ומוסיפים את עלי הבוקצ'וי.

להרכבת המנה

4

בצלחת הגשה יוצקים מחמאת העגבניות ומסדרים את עלי הבוקצ'וי. מניחים נתח דג במרכז הצלחת.