בפסח — הניחו תלולית יפה על מצה; בימי חול — הגישו עם פיתה קלויה חמימה או ברוסקטה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
אם משתמשים בפול טרי, חולטים את התרמילים 10 דקות במים רותחים ומקלפים. אם משתמשים בפול קפוא חולטים 5-3 דקות.
2
מסירים את הקליפה הדקיקה.
3
מועכים את הפול בעזרת מזלג או בעזרת מועך פירה למחית גסה.
4
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים בעזרת מזלג (אין צורך ליצור מרקם אחיד)
5
טועמים ומתקנים תיבול (אפשר להוסיף מעט מיץ לימון טרי).