מתכון

מיונז אגוזי מלך

מיונז טבעוני מושלם ועשיר בטעמים הודות לשימוש באגוזי מלך וסלרי

7,434 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2021
מיונז אגוזי מלך של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל
מיונז אגוזי מלך של מיכל חביביאן. צילום: שני בריל

המיונז הזה יחליף מיונז רגיל בכל סלט וכריך ויתאים במיוחד לוולדורף בטטות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים אגוזי מלך ומיץ לימון למרקם חלק. מוסיפים שמן זית בהדרגה וממשיכים לטחון. מוסיפים את יתר החומרים וטוחנים למיונז חלק במרקם סמיך.

2

שומרים במקרר בצנצנת אטומה עד שבועיים.