החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבלים את המרכיבים בבלנדר מוט עד לקבלת מיונז סמיך. אין צורך לזלף את השמן בהדרגה. שומרים בצנצנת סגורה במקרר, עד שבוע.
2
אם המיונז מתפרק אחרי השהיה במקרר פשוט מערבלים אותו שוב.
אחד האתגרים בתזונה טבעונית הוא לוותר על המיונז. אורי שביט משתפת במתכון טבעוני שקל יותר להכין אותו ממיונז רגיל
מערבלים את המרכיבים בבלנדר מוט עד לקבלת מיונז סמיך. אין צורך לזלף את השמן בהדרגה. שומרים בצנצנת סגורה במקרר, עד שבוע.
אם המיונז מתפרק אחרי השהיה במקרר פשוט מערבלים אותו שוב.