מתכון

מיונז קשיו

במקור הממרח נועד לקציצות, אבל אפשר לשדרג בעזרתו כריכים, סלטים וכל מה שמתחשק

8,783 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
מיונז טבעוני של רינת צדוק. צילום שני בריל
מיונז טבעוני של רינת צדוק. צילום שני בריל

שימו לב, יש להשרות את הקשיו במים בטמפרטורת החדר למשך שעתיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משרים קשיו במים בטמפרטורת החדר למשך שעתיים, מסננים ומעבירים לבלנדר או למעבד מזון.

2

מוסיפים 1/4 כוס מים, 1/2 כפית מלח, 2 כפות שמן זית, 1/2 שן שום ומיץ מ־ 1/2 לימון וטוחנים לקרם חלק במרקם של מיונז. אפשר לטחון עם עשבי תיבול ולשחק עם הטעמים.