מתכון

מיץ ענבי בוסר – חוסרום

יולי 2020
מיץ ענבי בוסר (חוסרום) של מיכל חביביאן. צילום: מיכל חביביאן
מיץ ענבי בוסר (חוסרום) של מיכל חביביאן. צילום: מיכל חביביאן

את ענבי הבוסר סוחטים בתחילת הקיץ, בימים שבהם קשה למצוא לימון ראוי שיוסיף חמיצות לתבשילים

במקפיא הסתירה סבתא שלי אוצר – בקבוק של מיץ ענבי בוסר שהשתלבו בתבשילים הפרסיים שלה. היא נהגה להקפיא את הענבים בשלמותם ולסחוט אותם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

סוחטים ענבי בוסר במסחטת מיצים או טוחנים במעבד מזון; אם משתמשים במעבד מזון, מסננים את הנוזל שהתקבל דרך בד חיתול. שומרים במקפיא (המיץ ישחיר במקרר) או סוחטים לפני השימוש.