מתכון

מלבי של "האחים"

מרץ 2020
2 דירוגים
מלבי של “האחים”. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
מלבי של “האחים”. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

מרקם רך וקטיפתי המזכיר פנקוטה, לצד טעם אותנטי של המלבי המקורי

את סירופ הוורדים מחליף גרנדין, שמוסיף צבע אדום בוהק וטעם נהדר של רימונים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

פיסטוקים מקורמלים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את המלבי

1

מניחים עלי ג'לטין בקערית עם מים לכיסוי למשך 5 דקות עד שהעלים רכים.

2

שמים בסיר שמנת מתוקה, חלב, סוכר ומי ורדים, מביאים לרתיחה ובוחשים עד שהסוכר נמס. מסירים מהאש.

3

סוחטים את עלי הג’לטין, מוסיפים לסיר ובוחשים במרץ עד שהג'לטין נמס.

4

מסננים דרך מסננת דקה ומוזגים לכלי הגשה. מקררים 4 שעות לפחות עד שהמלבי מתייצב.

מכינים את הפיסטוקים

5

ממיסים סוכר בסיר קטן עם מים ומבשלים כ-7-5 דקות עד לקבלת קרמל בצבע ענברי.

6

מוסיפים פיסטוקים ומערבבים עד שהפיסטוקים מצופים לגמרי בקרמל.

7

משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (או על משטח משומן) ומצננים לטמפ' החדר

8

מרסקים לפירורים גסים במעבד מזון בפולסים או במכתש ועלי. במהלך הריסוק אפשר להוסיף מעט הל טחון. שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר.

לפני ההגשה

9

יוצקים סירופ רימונים (גרנדין) ומפזרים פיסטוקים מקורמלים וקוקוס מגורר.