מתכון

ממרח דלעת מתובל

נובמבר 2019
2 דירוגים
ממרח דלעת מתובל של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח
ממרח דלעת מתובל של ליאור משיח. צילום: ליאור משיח

ממרח שהוא בין ריבה לחמאת אגוזים. טבעוני לחלוטין וטעים ברמות מטורפות

אפשר להכין כמות גדולה ולאכול על פרוסת לחם, עם מאפה בוקר, להפוך למלית של מאפים מתוקים או מלוחים או לשלב בתבשילי עוף או בקר. בקיצור, תעשו לעצמכם טובה ותכינו את ממרח הדלעת הזה.

מתכון לתבלין דלעת

מתכון למחית דלעת ביתית

לבלוג של ליאור משיח על דלעת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר בינוני ומערבבים, מעל להבה נמוכה-בינונית עד שהתערובת מגיעה לסף רתיחה. שימו לב, מדובר בתערובת מאוד סמיכה לכן כדאי להיות ליד הסיר כדי שהתערובת לא תיחרך.

2

מנמיכים להבה ומבשלים כשעה עד שהתערובת מצמצמת ל-¾ מהנפח ההתחלתי שלה. מסירים מהאש ומקררים. הממרח ממשיך להסמיך גם במהלך הקירור. מעבירים לצנצנת או קופסה אטומים.