מתכון

מנגולד עם עגבניות מיובשות

נובמבר 2019
2 דירוגים
מנגולד. צילום: shutterstock
מנגולד. צילום: shutterstock

כיף לאכול אותו על פרוסת חלה או על ברוסקטה וגם כתוספת ליד אורז

מתכון שנולד בהשראת סלט מנגולד מרוקאי עם פלפלים, שמוגש כמאזה. הטעמים אמנם השתנו וקיבלו טוויסט אסיאתי חמוץ-מתוק-חריף, אבל את הסלט הזה עדיין אפשר להגיש כפתיח לארוחה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים ווק עם שמן ומקפיצים בצל ושום במשך 2 דקות. מוסיפים צ'ילי, עגבניות מיובשות ומעט מלח ומקפיצים 2 דקות נוספות. מוסיפים מנגולד וקליפת לימון ומקפיצים יחד כ- 2 דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם.

2

מוסיפים מים ומירין ומבשלים על להבה נמוכה כ- 8 דקות עד שגוון העלים נעשה ירוק כהה.

3

מסירים מהכיריים, מוסיפים חומץ ומערבבים. זורים אגוזים ומגישים.