מתכון

מסבחה דג מונג'ק

3 דירוגים
מסבחה דג מונג'ק
מסבחה דג מונג'ק

טעמי הדג והמסבחה עובדים נפלא ביחד

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטחינה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הטחינה:

1

מערבבים טחינה עם מים, מלח ומיץ לימון לקבלת ממרח חלק ודליל יחסית.

מכינים את המנה ומגישים:

2

מחממים מחבת עם 2 כפות שמן קנולה ומטגנים בצלים 7 דקות על להבה גבוהה להזהבה עמוקה.

3

מקפיצים שום ופלפל חריף במחבת נקייה עם כף שמן קנולה במשך כדקה עד שעולה ניחוח (חשוב להתחיל את ההקפצה בשמן קר כדי לשחרר את הארומות מהשום והפלפל החריף). מוסיפים קוביות דג ומקפיצים 2 דקות עד שצבעו נעשה לבן אטום. מוסיפים את הבצל המטוגן ורוקט, מערבבים ומכבים את הלהבה. מתבלים במלח ופלפל שחור.

4

יוצקים את הטחינה לצלחת רחבה ומניחים עליה את תערובת הדג. מפזרים זעתר, מזלפים דבש ומעל הכל שמן זית.