מתכון

מסבחה מנגולד

כתישת עלי המנגולד משחררת מהם טעמים ירוקים שקשה להשיג בדרך אחרת. אלו משתלבים נהדר עם חומוס ושמן זית עז טעם

11,099 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
מסבחה מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
מסבחה מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

 מגישים עם פיתה ונהנים מהחיים.

לא כולל זמן הבישול של גרגירי החומוס

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

כותשים בעלי ומכתש פלפל ירוק חריף, שיני שום וקורט מלח. מוסיפים עלי מנגולד וכותשים היטב. יוצקים את מיץ הלימון וכותשים קלות.

2

מוסיפים גרגרי חומוס וטחינה גולמית ומערבבים (לא כותשים). טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ולימון אם צריך. יוצקים שמן זית בנדיבות ומגישים.