מתכון

מסבחה מנגולד

נובמבר 2019
1 דירוגים
מסבחה מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
מסבחה מנגולד של שף ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

כתישת עלי המנגולד משחררת מהם טעמים ירוקים שקשה להשיג בדרך אחרת. אלו משתלבים נהדר עם חומוס ושמן זית עז טעם

 מגישים עם פיתה ונהנים מהחיים.

לא כולל זמן הבישול של גרגירי החומוס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

כותשים בעלי ומכתש פלפל ירוק חריף, שיני שום וקורט מלח. מוסיפים עלי מנגולד וכותשים היטב. יוצקים את מיץ הלימון וכותשים קלות.

2

מוסיפים גרגרי חומוס וטחינה גולמית ומערבבים (לא כותשים). טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ולימון אם צריך. יוצקים שמן זית בנדיבות ומגישים.