מתכון

מקיאטו קר עם קלואה

יוני 2017
מקיאטו קר עם קלואה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
מקיאטו קר עם קלואה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

עולם משקאות הקפה הצוננים הוא אינסופי -את המשקה הבא מתבלים בליקר קפה ארומטי ונהנים מכל לגימה

טיפ: אם רוצים משקה יותר מתוק ממתיקים את האספרסו החם לפני ההוספה לקרח — אבל מכיוון שהליקר מתוק מאוד, כנראה לא יהיה צורך בכך.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים 3 קוביות קרח בכוס גבוהה, יוצקים אספרסו ומערבבים.

2

מוסיפים קלואה או ליקר קפה אחר ומערבבים.

3

מקציפים חלב קר במקציף החלב ומניחים כמה כפות מהקצף על פני המשקה. מפזרים מעט אבקת קקאו או קינמון טחון ומגישים.