מתכון

מקיאטו קר עם קלואה

יוני 2017
מקיאטו קר עם קלואה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
מקיאטו קר עם קלואה. צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

עולם משקאות הקפה הצוננים הוא אינסופי -את המשקה הבא מתבלים בליקר קפה ארומטי ונהנים מכל לגימה.

דמיינו רגע מושלם של קיץ — ים, חוף, בריזה נעימה וכוס של משקה מרענן ביד. בנספרסו פיתחו במיוחד לימי הקיץ הלוהטים צמד קפסולות קפה שיעניקו לכם את משקה העונה האולטימטיבי במרחק לגימה. רוצים להשקיע קצת יותר? בעזרת מעט דימיון כמה עזרים פשוטים תוכלו להכין מגוון משקאות קפה מפנקים ויצירתיים.
לכתבה המלאה הקליקו כאן. 

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים 3 קוביות קרח בכוס גבוהה, יוצקים אספרסו ומערבבים.

2

מוסיפים קלואה או ליקר קפה אחר ומערבבים.

3

מקציפים חלב קר במקציף החלב ומניחים כמה כפות מהקצף על פני המשקה. מפזרים מעט אבקת קקאו או קינמון טחון ומגישים.

טיפ: אם רוצים משקה יותר מתוק ממתיקים את האספרסו החם לפני ההוספה לקרח — אבל מכיוון שהליקר מתוק מאוד, כנראה לא יהיה צורך בכך.