אפשר להכין מראש בלי לאפות ולשמור מכוסה עד 3 ימים במקרר. אופים בסמוך להגשה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מעבדים קמח, חמאה, גבינות, חלמונים ותימין במעבד מזון עד שמתגבש כדור בצק. מוסיפים אנשובי ומערבלים בפולסים עד שנטמע בבצק.
2
מחלקים את הבצק ל 20- כדורים בקוטר 4 ס"מ ומגלגלים כל כדור למקל באורך 20 ס"מ. מניחים בשתי תבניות מרופדות בנייר אפייה, מכסים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה.
3
מחממים תנור ל-200 מעלות.
4
מברישים את המקלות במעט מים ומפזרים מעט מלח גס.
5
אופים 15-12 דקות עד להזהבה.
6
מצננים היטב ושומרים בכלי אטום במקרר עד 4 ימים.