מתכון

מקלות מצופים שוקולד וסוכריות

יוני 2019
1 דירוגים
מקלות גריסיני בציפוי שוקולד של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע
מקלות גריסיני בציפוי שוקולד של שי לי ליפא. צילום: דניאל לילה, סגנון: אוריה גבע

חששתי שהשילוב בין הגריסיני המלוחים לשוקולד המתוק יהיה מאתגר מדי עבור הילדים. הקטנים חיסלו את המקלות בתוך דקות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל או בקערה מעל בן מארי. מערבבים היטב ומעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה וצרה.

2

ממיסים שוקולד לבן במיקרוגל או בקערה מעל בן מארי. מערבבים היטב ומעבירים את השוקולד המומס לכוס גבוהה וצרה.

3

מעבירים את הסוכריות לכוס שלישית גבוהה וצרה. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. טובלים חצי מהגריסיני בשוקולד הלבן עד האמצע, מנערים מעודפי השוקולד וממתינים כחצי דקה כדי שהשוקולד יתגבש. את החצי השני טובלים בשוקולד המריר באותו אופן.

4

טובלים את הרבע העליון של כל מקל בסוכריות ומניחים בתבנית. מעבירים את התבנית למקרר לשעתיים לפחות או למקפיא לשעה להתייצבות.