החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסירופ דבש
אופן ההכנה
מכינים סירופ דבש ומשרים בו את הטופו
1
שמים את כל חומרי הסירופ בסיר קטן ומביאים לרתיחה עדינה על להבה בינונית. מבשלים תוך ערבוב כ-1/2 דקה לאיחוד ומצננים.
2
מניחים קוביות טופו בקערה קטנה ויוצקים עליהן מחצית מכמות הסירופ.
3
מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים ועד לילה.
מכינים את המרק ומגישים
4
שמים את כל המנגו ואת המחצית הנותרת של סירופ הדבש בבלנדר או במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.
5
מכסים ומעבירים למקרר עד ההגשה (לא יותר משעתיים).
להגשה
6
מוזגים כמצקת של מרק מנגו לכל קערית. מוסיפים קוביות טופו עם מעט מהסירופ בו הושרו, מפזרים עלי נענע ומגישים.