מתכון

מרק מנגו מתובל עם טופו רך בדבש

יוני 2019
2 דירוגים
מרק מנגו מתובל עם טופו רך בדבש של נעם דקרס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
מרק מנגו מתובל עם טופו רך בדבש של נעם דקרס. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

נעם דקרס טוחן מנגו בשל ובשרני למרק קר שכולו משחק כיפי של טעמים, ארומות ומרקמים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסירופ דבש

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים סירופ דבש ומשרים בו את הטופו

1

שמים את כל חומרי הסירופ בסיר קטן ומביאים לרתיחה עדינה על להבה בינונית. מבשלים תוך ערבוב כ-1/2 דקה לאיחוד ומצננים.

2

מניחים קוביות טופו בקערה קטנה ויוצקים עליהן מחצית מכמות הסירופ.

3

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים ועד לילה.

מכינים את המרק ומגישים

4

שמים את כל המנגו ואת המחצית הנותרת של סירופ הדבש בבלנדר או במעבד מזון וטוחנים למחית חלקה.

5

מכסים ומעבירים למקרר עד ההגשה (לא יותר משעתיים).

להגשה

6

מוזגים כמצקת של מרק מנגו לכל קערית. מוסיפים קוביות טופו עם מעט מהסירופ בו הושרו, מפזרים עלי נענע ומגישים.