מתכון

מרק עדשים כתומות ועגבניות

דצמבר 2018
7 דירוגים
מרק עדשים כתומות ועגבניות של חגית רוקח. צילום: shutterstock
מרק עדשים כתומות ועגבניות של חגית רוקח. צילום: shutterstock

חגית רוקח מכינה מרק עדשים לילדים, בגרסה בריאה שתשמח גם את ההורים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2

מוסיפים את השום, העגבניות והגזר ומטגנים חמש דקות.

3

מוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה.

4

מתבלים בכל התבלינים וממשיכים לבשל 45 דקות נוספות.