מתכון

ניוקי עם חמאת זרעי עגבניות, שרימפס וצ'ילי

ארוחה מהירה - מבשלים את הניוקי, מקפיצים במחבת ומסתערים

ינואר 2016
ניוקי עם חמאת זרעי עגבניות, שרימפס וצ'ילי
ניוקי עם חמאת זרעי עגבניות, שרימפס וצ'ילי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה:

אופן ההכנה

1

מבשלים את הניוקי לפי הוראות היצרן.

2

בינתיים ממיסים חמאה עם שום וצ'ילי במחבת גדולה (או ווק). כשהחמאה נמסה והשום מעלה ניחוח מוסיפים שרימפס ומקפיצים 3-2 דקות עד שהם משנים את צבעם לוורוד.

3

מוסיפים זרעי עגבניות, מלח ופלפל שחור ומקפיצים-מערבבים.

4

מעבירים את הניוקי אל המחבת בעזרת כף מחוררת ומערבבים עד שהם נעטפים ברוטב.

5

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים בזיליקום ומגישים מייד.