מתכון

נשיקות מרנג ואגוזי פקאן

נובמבר 2015
נשיקות מרנג ואגוזי פקאן. צילום: מיכל לנרט
נשיקות מרנג ואגוזי פקאן. צילום: מיכל לנרט

ממתקי מרנג-פקאן קטנים וממכרים

ממתקי מרנג-פקאן קטנים וממכרים. מי שמתעצל או אינו שולט ברזי הזילוף, יכול לעצב גבעות אבסטרקטיות בעזרת 2 כפות.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-140 מעלות.

2

מערבבים חלבונים וסוכר בקערת מיקסר. מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים על אש נמוכה (ביין מארי), ומחממים תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהסוכר נמס והתערובת חמימה למגע. מקציפים מיד במיקסר במהירות גבוהה 10 דקות, או עד שהקערה קרה למגע. מקלפים פנימה אגוזים.

3

מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה ומזלפים נשיקות קטנות באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 30-40 דקות, או עד שהנשיקות יתקבלו פריכות מבחוץ ורכות מבפנים (לנשיקות מאוד יבשות אופים שעה ב-110 מעלות).

גיוון: אפשר להחליף חלק מהאגוזים בקוקוס, בשוקולד מגורד או בפרג טחון, לפי הטעם.