מתכון

נשנושי חומוס פיקנטיים

דצמבר 2018
1 דירוגים
נשנושי חומוס פקנטיים של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא
נשנושי חומוס פקנטיים של שפית עינת מזור. צילום: בועז לביא

נשנושים פיקנטיים שיכולים לשמש במקום בייגלה או חטיפים עתירי נתרן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים בקערה את השמן, הקינמון, הכמון, המלח ושבבי הצ'ילי יחד עם גרגירי החומוס.

3

מפזרים את גרגירי החומוס המתובלים בשכבה אחת על גבי נייר האפייה, ואופים כ-45 דקות או עד שהגרגירים מתייבשים. מערבבים מדי פעם. מצננים מעט ומגישים.