מתכון

נתחי סינטה עם פטריות ברוטב בוטנים וקרם קוקוס

ספטמבר 2019
2 דירוגים
נתחי סינטה מוקפצים עם פטריות ברוטב בוטנים וקרם קוקוס של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר
נתחי סינטה מוקפצים עם פטריות ברוטב בוטנים וקרם קוקוס של שף רותם צרפתי. צילום: יעקב מדר

מנה אסייאתית מהירה להכנה וטעימה במיוחד

כלים: מחבת גדולה או ווק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסינטה

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לרוטב

1

מרתיחים בסיר קטן את חומרי הרוטב ומבשלים כ-5 דקות על אש קטנה.

לסינטה

2

מאדים את הבצל בשמן במחבת גדולה או בווק, ומוסיפים את הפטריות, השום ונתחי הסינטה. יוצקים את הרוטב, מקפיצים הכל יחד, מתקנים תיבול לפי הצורך ומגישים.

הצעת הגשה

3

ניתן להגיש עם תלתלי בצל ירוק