מתכון

סביצ'ה של חורף

מרץ 2019
4 דירוגים
סביצ'ה של חורף של שפית איילת לטוביץ'. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל
סביצ'ה של חורף של שפית איילת לטוביץ'. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל

שפית איילת לטוביץ' מכינה סביצ'ה מלא טעם ועסיסי. גם אתם יכולים

אהבה היא מנוע בישולי חשוב, וככה התחלתי בכלל לבשל. את אשתי היקרה הכרתי בקיץ 2011, גם אם הכרתי את המוזיקה שלה הרבה שנים לפני זה (בעצם התחתנתי עם אלילת נעוריי). היה חם והייתה רומנטיקה באוויר, וכשהיא הייתה חוזרת מתקלוטים או מהופעות בלילה, והבטן ביקשה מזון, הייתי מכינה לה סביצ'ה מלא טעם ועסיס.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את הדג בקערה עם מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ומשהים כ־20 דקות.

2

מערבבים את החרדל והיוגורט.

3

שורפים את העגבניות על להבת הכיריים או בתנור או בגריל עד שהן משחירות ומתרככות. קוצצים גס ומתבלים במלח ובשמן זית.

4

מסננים את הדג מהנוזלים. מורחים בצלחת את תערובת החרדל והיוגורט, מוסיפים את העגבניות הקצוצות והדגים ומפזרים מעל את שבבי אצות הנורי.