פשוטות ובעלות ריח נפלא בזכות מיץ הדרים טרי ותגבור של קליפה מגוררת. לא חייבים להשתמש רק בתפוז או לימון. נסו גם מיצים “מבוגרים” יותר כמו אשכולית או פומלה. המתכון פותח במקור ע”י מרתה סטיוארט.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
פורשים על השיש משטח סיליקון גדול
2
מבשלים סוכר, גלוקוזה ומים בסיר עד שהתערובת מגיעה לטמפ’ של 150 מעלות.
3
מסירים מהכיריים ומערבבים פנימה את יתר החומרים. מניחים לבעבוע להירגע.
4
יוצקים מהתערובת עיגולים על משטח הסיליקון (או נייר אפייה), מניחים על כל עיגול מקל ומצננים עד שהסוכריות מתקשות.
5
עוטפים אותן מייד בנייר צלופן (שלא יספגו לחות) ושומרים בקופסה אטומה.