איך מכינים צבעי מאכל טבעיים?
• צהוב 1/2 כפית כורכום מעורבבת ב–2–3 כפות מים
• סגול 3 עלי כרוב סגול מבושלים ומאודים ב–4/1 כוס מים
• ורוד סלק בינוני מבושל במים, טחון ומסונן
• ירוק חופן עלי תרד טחונים וסחוטים
• כתום 3 כפות מיץ גזר
• ורוד בהיר פטל מעוך וסחוט
• שוקולד 1/2 כפית קקאו מעורבבת ב–2 כפות מים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מוסיפים 2־3 כפות צבע מאכל טבעי או ביתי ל־1/4 כוס קוקוס. מחממים תנור ל־150 מעלות. מניחים את הקוקוס הצבוע בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומייבשים 15־20 דקות.