מתכון

סופגניית פררו רושה

ספטמבר 2019
1 דירוגים
סופגניות פררו רושה של שוקלטיירית מורן טביב זדה. צילום: גל בן זאב.סטיילינג: אינה גוטמן
סופגניות פררו רושה של שוקלטיירית מורן טביב זדה. צילום: גל בן זאב.סטיילינג: אינה גוטמן

במקום להתלונן על הסופגניות החלטנו להתייחס אליהן בכבוד ולהפוך אותן למוצרי פטיסרי איכותיים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

לציפוי

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

המלית

1

מניחים את השוקולד ומחית הפרלינה בקערה. מחממים את השמנת בסיר קטן עד לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד. ממתינים כדקה ומערבבים עד קבלת תערובת חלקה. מצננים רק עד שהתערובת יציבה. מעבירים לשק זילוף עם צנתר מס' 6 או 7 וממלאים את הסופגניות מהתחתית.

הציפוי

2

ממסים את השוקולד וחמאת הקקאו בבן מארי. מצננים מעט ומוסיפים את הברס. טובלים את הסופגניות בשוקולד.