מתכון

סירופ סברס קיצי

אוגוסט 2019
1 דירוגים
סירופ סברס קייצי של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סירופ סברס קייצי של רינת צדוק. צילום: שני בריל

אני אוהבת את הטעם של הסברס והוא נעלם כליל אחרי הקיץ. הסירופ הזה מרכז את הטעם שלו וככה אני נהנית ממנו עוד קצת

אחסון: הבקבוק יישמר בפינה מוצלת עד חצי שנה או במקרר עד שנה. אחרי הפתיחה שומרים בקירור עד חודשיים.

הצעות הגשה: כסירופ לעוגה בחושה, מעל גלידות וניל, מעל מרנג וסלט פירות, כחלופה לדבש או סוכר בוויניגרטים או כחלק מקוקטייל.

עיקור הבקבוק: ממלאים סיר גדול במים ומביאים לרתיחה. מכניסים את הבקבוק למים הרותחים למשך עשר דקות. מוציאים ומניחים על רשת לצינון וייבוש מלא.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים בסיר סברס, סוכר ומים 30 דקות על להבה בינונית עד שהפירות מתרככים, מגירים שפע נוזלים ומתחילים להתפרק.

2

טוחנים את הפירות המבושלים בבלנדר, מסננים במסננת מרופדת בבד חיתול או במסננת צפופה.

3

מחזירים לבישול על להבה נמוכה כ־40 דקות, מצננים ויוצקים לבקבוק זכוכית מעוקר.