מתכון

סירופ סוכר לעוגה

נובמבר 2020
בתוך כ-2 דקות הסוכר נמס והופך לסירופ שקוף
בתוך כ-2 דקות הסוכר נמס והופך לסירופ שקוף

לבקלוואה, עוגות בחושות או עוגות סולת. סירופ סוכר בסיסי או מתובל לכל צורכי האפייה שלכם

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים סוכר ומים בסיר קטן מעל להבה בינונית-גבוהה 3-5 דקות עד שהסוכר נמס והסירופ מגיע לרתיחה. יוצקים את הסירופ החם באיטיות מעל העוגה.

2

גיוון: אם רוצים סירופ מתובל מתיחילים בקליית תבלינים שלמים בסיר בו מתכננים להכין את הסירופ: כמו כוכב אניס, 3-2 מסמרי ציפורן, 1 מקל קינמון, 3-4 גרגרי פלפל אנגלי או 2 עלי מרווה כשתי דקות, עד שעולה מהם ניחוח.מוסיפים את המים והסוכר מממשיכים לבשל כרגיל.