מתכון

סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש

גולת הכותרת של הסלט היא השייטל הכבוש בטעמים אסייתים, והוא ישתלב נפלא בכל סלט אחר

ספטמבר 2019
סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

כיוון שבמקרה הזה הבשר עטוף בניחוחות אסיאתיים, מתבקש לשדך לו סלט באותה רוח, אבל הבשר הטעים הזה יעשה נפלאות לכל סלט ירוק. את כל רכיבי הסלט אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור בנפרד. מתבלים ומערבבים בסמוך להגשה.

לשייטל כבוש בג'ינג'ר, נענע ומייפל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב

אופן ההכנה

1

משרים אטריות אורז במים על פי הוראות היצרן ומסננים.

2

פורסים מלפפונים וגזרים לרצועות דקות (ז'וליינים), מעבירים למי קרח ל- 5 דקות ומסננים.

3

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.

4

שמים את האטריות ושאר חומרי הסלט (כולל השייטל הכבוש) בקערת הגשה, יוצקים רוטב מעל ומערבבים. מגישים מייד.