מתכון

סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש

ספטמבר 2019
1 דירוגים
סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
סלט אטריות אורז עם שייטל כבוש של קרן אלה גפן. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

גולת הכותרת של הסלט היא השייטל הכבוש בטעמים אסייתים, והוא ישתלב נפלא בכל סלט אחר

כיוון שבמקרה הזה הבשר עטוף בניחוחות אסיאתיים, מתבקש לשדך לו סלט באותה רוח, אבל הבשר הטעים הזה יעשה נפלאות לכל סלט ירוק. את כל רכיבי הסלט אפשר להכין כמה שעות מראש ולשמור בנפרד. מתבלים ומערבבים בסמוך להגשה.

לשייטל כבוש בג'ינג'ר, נענע ומייפל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים אטריות אורז במים על פי הוראות היצרן ומסננים.

2

פורסים מלפפונים וגזרים לרצועות דקות (ז'וליינים), מעבירים למי קרח ל- 5 דקות ומסננים.

3

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.

4

שמים את האטריות ושאר חומרי הסלט (כולל השייטל הכבוש) בקערת הגשה, יוצקים רוטב מעל ומערבבים. מגישים מייד.