מתכון

סלט אסייתי עם קינואה ואבוקדו

סלט אסייתי טבעוני עשיר בחלבון מלא מהצומח ובסיבים תזונתיים

אפריל 2019
סלט אסייתי עם קינואה ואבוקדו של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג
סלט אסייתי עם קינואה ואבוקדו של Loveat. צילום וסטיילינג: שי נייבורג

החומרים טבלת מידות ומשקלות

מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לרוטב אסייתי

להגשה

אופן ההכנה

1

מכינים את אטריות האורז והקינואה על פי הוראות היצרן. מניחים להתקרר.

רוטב

2

מערבבים את כל המרכיבים בבלנדר במשך דקה. שמים בקערת ערבוב את האטריות, הגזר והעגבניות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים ביד היטב תוך כדי מעיכת העגבניות. מוסיפים את הבוטנים, הקינואה והבצל הירוק ומערבבים שוב. מוסיפים את האבוקדו והירוקים ומערבבים בעדינות. מעבירים לקערת ההגשה.

טופו

3

מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הטופו וצולים מכל הצדדים. מוסיפים את הרוטב ומקרמלים עוד דקה. יוצקים על הסלט.

הגשה

4

בוזקים בוטנים קלויים וקצת שומשום מלמעלה. שמים שתי פרוסות צ'ילי אדום וכמה עלי כוסברה.